Nataša Bekvalac još jednom potvrdila: Volim Ljubu!

Izvor: Story, 25.Okt.2014, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Bekvalac još jednom potvrdila: Volim Ljubu!

Dugo su krili da su obnovili svoju ljubanu romansu, ali pevačica je napokon progovorila o njihovoj vezi.

Nataša Bekvalac, foto: Facebook

Nataša Bekvalac je odlučila da se vrati rukometašu Ljubi Jovanoviću, ali dugo nije želela to da prizna.

Kakve to utakmice posećuje Nataša, pogledajte OVDE.

Ljuba pevačicu prati na skoro svakom nastupu, ona njega bodri sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << tribina na utakmicama, ali napokon je i otvoreno i odgovorila ne pitanje o ljubavi sa poznatim rukometašem.

- Svi pričaju da sam priznala vezu sa Ljubom, a ja sam kao čovek stala u zaštitu nekog koga veoma poštujem, ko mi je jako blizak i koga volim. To što javnost sada zna za nas nije ništa promenilo - niti mi je otežalo, niti olakšalo. Ne bih da previše pričam o tome jer to nije tema koja potresa društvo, a ja sebe ne smatram dovoljno važnom da bi se pričalo o tome - stidljivo je rekla Nataša.

Zavirite u stan Nataše Bekvalac.

Pre izlaska na binu požalila se kako joj se povezivanje sa raznim muškarcima u medijima negativno odražava na privatni život.

- Budući da sam majka, vrlo me remeti to što me mediji povezuju s raznim muškarcima. Imam roditelje, sestre i porodicu, pa me te priče ne zasmejavaju nimalo. One me i ne rastužuju, ali mi stvaraju pritisak i veliki teet koji nosim na leđima - zaključila je lepa Novosađanka.

Izvor: Blic

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.