Nataša Bekvalac iskreno: Trudna sam, ali nije ništa ozbiljno! (Foto)

Izvor: Svet plus, 23.Sep.2014, 00:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Bekvalac iskreno: Trudna sam, ali nije ništa ozbiljno! (Foto)

Nataša Bekvalac, proteklog vikenda nastupila je u Vršcu na 57. Grožđebalu, gde je napravila neverovatnu atmosferu, a specijalno u emisiji Exkluziv otkriva kako je nastala fotografija, koja je izazvala čitavu pometnju na internetu.

Nataša Bekvalac se rasplakala tokom nastupa u Vršcu! (Video)

Nataša Bekvalac nedavno je iznenadila svoje fanove fotografijom na kojoj je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << pokazala trudnički stomačić. Ipak,  pevačica se dobro našalila i u emisiji Exkluziv u kojoj je izjavila kako je trudna, ali da nije ništa ozbiljno.

"Trudna sam, ali ništa ozbiljno", rekla je kroz osmeh Nataša i dodala: "Bile smo na probi haljine kod naše divne krojačice. Ja sam stavila neki jastuk jastuk ipod stomak. poštoPetra i ja se tako glupiramo non stop i onda smo tako napravile geg, a Kristina je to sve fotografisala i eto rako nastane budalaština blesavih ljudi kao što smo Petra i ja", objasnila je Nataša.

Autor: J.B.

Foto: Screenshot TV Prva

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pevačica otkrila: Trudna sam, ali nije ništa ozbiljno

Izvor: Svet, 23.Sep.2014

Nataša Bekvalac, proteklog vikenda nastupila je u Vršcu na 57. Grožđebalu, gde je napravila neverovatnu atmosferu, a specijalno u emisiji Exkluziv otkriva kako je nastala fotografija, koja je izazvala čitavu pometnju na internetu.. Nataša Bekvalac nedavno je iznenadila svoje fanove fotografijom...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.