Nataša Bekvalac: Živele starlete, dok je nama njih, mi ćemo uvek biti u drugom planu!

Izvor: Svet, 22.Maj.2015, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Bekvalac: Živele starlete, dok je nama njih, mi ćemo uvek biti u drugom planu!

Protekle nedelje osvanula je vest da je pevačica Nataša Bekvalac svog supruga Ljubu Jovanovića izbacila iz stana što je ona putem društvenih mreža pokušala da demantuje.
“Živele starlete, dok je nama starleta mi ćemo uvek biti u drugom planu. Mislim da je ta informacija koja je inače izmišljena, ostala u senci svih ostalih skandala koji su se dešavali protekle nedelje, rekla je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << plavokosa Nataša u “Ekskluzivu” kojoj nije bilo svejedno kada je pročitala lažni novinski napis.
“Bezveze, osećala sam se kao idiot”, zaključila je Bekvalčeva. Iako nije sklona davanju izjava o svom privatnom životu, Nataša je na ovaj sporni slučaj ipak
odreagovala ne bi li zaštitila svog supruga.
“Imala sam potrebu da kažem. Kada za nešto imate povoda, to je u redu, ovako kada osvanete na nekim stranicama tabloida, ili dnevnih novina bez ikakvog razloga, onda ja imam pravo da kažem o čemu se radi , barem na svojoj društvenoj mreži, izjavila je Lepa Nata.
 

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Nataša Bekvalac: Živele starlete, dok je nama njih, mi ćemo uvek biti u drugom planu!

Izvor: Scandal.rs, 22.Maj.2015

Protekle nedelje osvanula je vest da je pevačica Nataša Bekvalac svog supruga Ljubu Jovanovića izbacila iz stana što je ona putem društvenih mreža pokušala da demantuje...“Živele starlete, dok je nama starleta mi ćemo uvek biti u drugom planu. Mislim da je ta informacija koja je inače izmišljena,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.