Nataša Bekvalac: Ako mi sin bude gej, to će biti okej

Izvor: Tracara.com, 23.Maj.2015, 04:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Bekvalac: Ako mi sin bude gej, to će biti okej

Pričala iskreno za emisiju ‘Premijera’ (foto: Instagram) Pop pevačica Nataša Bekvalac u emisiji Premijera otkrila da ne bi umela da odgaja muško dete i da bi ono sigurno bilo gej. “Ne znam kako bih odgojila muško dete. Bojim se da bi bio ili edipovac ili gej. Ali sve je okej”  rekla je Novosađanka kroz smeh. Dodala je da je njena devetogodišnja ćerka Hana vrlo >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << mudra i zrela i da “dosta uči od nje”.  Nataša je, takođe, otkrila da su vesti da je muža izbacila iz kuće potpune izmišljotine. Rekla je da između nje i Ljube postoji samo ljubav i razumevanje. “Ja se sa svojim suprugom nisam posvađala od trenutka kada smo se sreli. Jedan prijatelj mi je rekao da sam uhvatila poslednjeg viteza u Beogradu” - dodala je Presveta s osmehom na licu. Za kraj, Nataša je otkrila da je dugonajavljivanji album gotov, ali da sada sve zavisi od produkcije. Pored prethodno objavljenih 8 pesama, koje će se na albumu naći u novom aranžmanu, fanove će obradovati podatak da će se na njemu naći čak 8 novih pesama! Pogledajte pevačicinu izjavu u celosti:
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Nataša Šavija: Ružica me ne podnosi jer nisam htela seks sa njom!

Izvor: Tracara.com, 23.Maj.2015

Ne plaši se da će se pojaviti njen porno-snimak (foto: Instagram) Netrpeljivost između učesnica rijalitija Parovi, Nataša Šavije i Ružice Veljković i dalje traje, a sada je Nataša otkrila koji je pravi razlog njihovih svakodnevnih prepirki i neslaganja. “Ružica je želela da budem sa njom....

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.