NATAŠA BEKVALAC KONAČNO PRIZNAJE: Da, ja volim Ljubu!

Izvor: Press, 25.Okt.2014, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NATAŠA BEKVALAC KONAČNO PRIZNAJE: Da, ja volim Ljubu!

Nataša Bekvalac je odlučila da se vrati rukometašu Ljubi Jovanoviću, ali dugo nije želela to da prizna. Ljuba pevačicu prati na skoro svakom nastupu, ona njega bodri sa tribina na utakmicama, ali napokon je i otvoreno i odgovorila ne pitanje o ljubavi sa poznatim rukometašem.
"Svi pričaju da sam priznala vezu sa Ljubom, a ja sam kao čovek stala u zaštitu nekog koga veoma poštujem, ko mi je >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << jako blizak i koga volim. To što javnost sada zna za nas nije ništa promenilo - niti mi je otežalo, niti olakšalo. Ne bih da previše pričam o tome jer to nije tema koja potresa društvo, a ja sebe ne smatram dovoljno važnom da bi se pričalo o tome", stidljivo je rekla Nataša.

PROČITAJTE JOŠ:
NE PUŠTA GA SAMOG U PROVOD: Mirka u sedmom mesecu trudnoće banči sa Vujadinom!
Ceca: Volela bih da se neke stvari nisu desile, ali što te ne ubije...
Hari Mata Hari ponovo na Eurosongu!
   
Pevačica se požalila kako joj se povezivanje sa raznim muškarcima u medijima negativno odražava na privatni život.
"Budući da sam majka, vrlo me remeti to što me mediji povezuju s raznim muškarcima. Imam roditelje, sestre i porodicu, pa me te priče ne zasmejavaju nimalo. One me i ne rastužuju, ali mi stvaraju pritisak i veliki teret koji nosim na leđima", zaključila je Novosađanka.
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Volim Ljubu i štitiću ga od svega"

Izvor: Vesti-online.com, 26.Okt.2014, 11:57

Nataša Bekvalac ponovo je u vezi sa rukometašem Ljubom Jovanovićem, ali ovaj put kaže da ne želi da skreće pažnju na sebe. Ipak, novinarima je priznala da ga - voli. ..Nataša ovaj put škrtija na rečima, ali ipak progovara.. .."Svi pričaju da sam priznala vezu s Ljubom, a ja sam kao čovek...

Nastavak na Vesti-online.com...

Nataša Bekvalac: Zaštitiću Ljubu od svega!

Izvor: Svet plus, 26.Okt.2014

Nataša Bekvalac nedavno je javno priznala vezu sa rukometašem Ljubom Jovanovićem, a sada u medijima poručuje da će ga svim silama zaštititi od zlih komentara.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.