NATAŠA BEKVALAC: Danilo Ikodinović je srećan čovek!

Izvor: Kurir, 28.Avg.2015, 09:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NATAŠA BEKVALAC: Danilo Ikodinović je srećan čovek!

Novosadska barbika nije iznenađena što njen bivši đuska uz njenu pesmu jer je uvek imao dobar ukus

Nataša Bekvalac, novosadska Barbika, provela je radno celo leto, a njen bivši suprug Danilo Ikodinović, s kojim ima ćereku, viđen je kako na plaži đuskao uz njenu pesmu original.

Za pevačicu to uopšte nije ništa čudno, komentarišući da je bivši vaterpolista uvek imao odličan >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ukus kada je reč o muzici.

"Ne mislim da sam samo ja original i da su njemu posle mene sve kopije. Danilo Ikodinović je sada srećan čovek. A što se tiče muzike, uvek je imao dobar ukus", rekla je Bekvalčeva.

Podsetimo, vaterpolista je u ljubavi sa srpskom odbojkašicom Majom Ognjenović, dok je Bekvalčeva srećna u braku sa rukometašem Ljubomirom Jovanovićem.
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.