Matičarka na venčanju Kristine Bekvalac svojom opaskom zasmejala sve prisutne

Izvor: Story, 02.Sep.2015, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matičarka na venčanju Kristine Bekvalac svojom opaskom zasmejala sve prisutne

Nataša Bekvalac, podelila je simpatični video na svom Instagram profilu - trenutak kada su Kristina i Ivo ponovo postali muž i žena

Kristina Bekvalac, Ivo Martinović, foto: story press

Kristina Bekvalac je po drugi put rekla DA svom bivšem/sadašnjem suprugu, Ivi Martinoviću, a koliko je cela porodica Bekvalac bila srećna zbog tog čina, pogledajte OVDE.

Dizajnerka >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << i njen izabranik uspeli su da zajedničkim snagama reše nesuglasice koje su dovele do razvoda i da uplove u novi brak znatno jači! Na samom vančanju, kojem su prisustvovali kumovi i najbliži članovi porodice, matičarka je nakon izrečenih zaveta mladenaca, odlučila da se našali.

- Deco, ovo je drugi put da vas venčavam, treći put neću - rekla je matičarka nasmejavši sve prisutne.

Naravno, odmah potom usledio je i poljubac!

Čestitamo Kristina i Ivo još jednom!

Pogledajte simpatični trenutak:

A video posted by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Sep 2, 2015 at 10:55am PDT

Prisetite se i kako je izgledalo njihovo prvo svadbeno veselje! :)

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.