JK takmičarki: Izgledaš kao kombinacija persijske mačke i Nataše Bekvalac

Izvor: Tracara.com, 23.Apr.2017, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JK takmičarki: Izgledaš kao kombinacija persijske mačke i Nataše Bekvalac

Stajling pevačice nije se dopao žiriju (foto: Screenshot) Jedna od kandidatkinja sinoćne emisije Zvezda Granda bila je i 26-godišnja Nadica Vermezović iz Valjeva, koja je izazvala burne komentare žirija, a naročito Jelene Karleuše. Mlada takmičarka na sceni se pojavila sa neobičnom frizurom, crnim karminom i obučena u kombinaciju od kože, a izvela je numere Ginem grupe Magazin i Zbunjena Negativa, koje su >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << joj donele tri glasa žirija. Kada je došlo vreme za komentarisanje, Aca Lukas je najpre zamolio da više ‘ne dolazi sa kiflom na glavi’, a Jelena Karleuša joj je poručila: “Ti si kao Lady Gaga iz Valjeva. Sado-mazo Zvezdane staze, to više nigde ne prolazi”, rekla je pevačica i dodala: “Ti meni izgledaš kao kombinacija persijske mačke i Nataše Bekvalac sa viškom zuba. Jako je interesantno”. JK je, kao i uvek, brutalno iskrena (foto: Screenshot) Međutim, Karleuša je i za drugu takmičarku Sandru Rašić imala nekoliko brutalno iskrenih reči. “Od jedne krš devojke, debele, sa odvratnom frizurom, nikakvom šminkom, odvratnim stajlingom, ti si od stvarno ružnog pačeta u lepoticu izrasla. Prelepa si”, poručila je JK takmičarki.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Jelena Kostov nakon porođaja izgleda neprepoznatljivo

Izvor: Tracara.com, 23.Apr.2017

Ovako je Jelena izgledala pre (foto: Instagram.com/kostovjelena) Jelenu Kostov upoznali smo pre nekoliko godina u Zvezdama Granda, i pevačica iz Dimitrovgrada menjala je često svoj izgled, ali je na najnovijim fotografijama gotovo neprepoznatljiva. Jelena je početkom februara postala majka sina Milije,...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.