Isprozivala Natašu Bekvalac!

Izvor: Mondo, 26.Feb.2017, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Isprozivala Natašu Bekvalac!

Na to ju je podstakla takmičarka koja je zapevala "bledo i nežno"

Maja Nikolić poznata je po svađama i oštrim komentarima o svima, pa je oplela i po koleginici Nataši Bekvalac.

Naime, takmičarka Pinkovig zvezda Katarina Bojović se predstavila pesmom "Najgora" od Nataše Bekvalac, a Nikolićeva je imala žestok komentar.

"Otpevala si je kao Nataša Bekvalac. Izabrala >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << si pesmu koja je bleda i nežna i koja nema neki veliki raspon. Pesma nije za treći krug i ne može da ostavi poseban utisak na žiri. Ti jako lepo izgledaš, ali... Čak si i bolje otpevala pesmu za razliku od Nataše Bekvalac. Izabrala si pesmu za obdanište. Ubedite nas, ovo je treći krug", rekla je Maja.

Nataša Bekvalac: Hoću još dece!

Međutim, nakon što su i ostali dali svoj komentar, voditelj Milan Kalinić se ponovo vratio na Maju.

"Nije mi najjasnije ono što si rekla za Natašu Bekvalac", istakao je on, a onda je Nikolićeva dala bolje objašnjenje:

"Znaci da si otpevala bledo, neubedljivo. Tačnije, rekla sam da je otpevala bolje od Nataše jer je pesma takva nežna, bleda, neubedljiva."

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.