(FOTO) Sećate li se nje? Ovako danas izgleda Ruskinja Nataša iz Žikine dinastije!

Izvor: Press, 22.Sep.2014, 23:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) Sećate li se nje? Ovako danas izgleda Ruskinja Nataša iz "Žikine dinastije"!

Glumica Gala Videnović je 80-ih godina važila za jednu od najlepših glumica svoje generacije, a mlađa publika je uglavnom prepoznaje po ulozi Ruskinje Nataše u "Žikinoj dinastiji".
Gala je karijeru započela u filmu "Moj tata na određeno vreme”, a ubrzo su usledile brojne uloge u "Žikinoj dinastiji”, "Moljac” i kultnom ostvarenju Jovana Aćina "Bal na vodi”.

PROČITAJTE >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << JOŠ:
(FOTO) KAKVA TRANSFORMACIJA: Da li je ona ista Merilin Monro?
Nataša Bekvalac: Trudna sam, ali ništa ozbiljno!
Savo MIlošević: Da počnem da pričam o devojkama, trebalo bi mi četiri emisije! Nažalost, oženjen sam!
   
Gala se udala za reditelja serijala "Metla bez drške” Vladimira Aleksića sa kojim ima sinove Demijana i Pavla, a trenutno živi na relaciji Srbija - Amerika.

 

FOTO: STORY/MILOŠ NADAŽDIN, FACEBOOK GALA VIDENOVIĆ
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovako danas izgleda Nataša iz Žikine dinastije (FOTO)

Izvor: Story, 22.Sep.2014

Glumica Gala Videnović osvojila je srca publike ulogom Nataše, pogledajte kako danas izgleda..Foto: Miloš Nadaždin..Glumica Gala (Videnović) Aleksić je 80-ih godina važila za jednu od najlepših glumica svoje generacije, a mlađa publika je uglavnom prepoznaje po ulozi Ruskinje Nataše u Žikinoj...

Nastavak na Story...

Ruskinja Nataša iz »Žikine dinastije« i danas gala izgleda

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Sep.2014, 15:58

Glumica Gala Videnović je 80-ih godina XX vijeka važila za jednu od najljepših glumica svoje generacije, a mlađa publika je uglavnom prepoznaje po ulozi Ruskinje Nataše u "Žikinoj dinastiji"...Gala je karijeru započela u filmu "Moj tata na određeno vreme", a ubrzo su uslijedile brojne uloge u...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.