Ćerka “prizvala” batu: Nataša čeka sina?!

Izvor: Svet, 18.Sep.2014, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćerka “prizvala” batu: Nataša čeka sina?!

Pevačica Nataša Bekvalac zaintrigirala je svoje fanove najnovijom fotkom postavljenom na društvenim mrežama.
Novosadska barbika je postavia fotku na kojoj možemo videti njenu ćerku Hanu kako mazi njen stomak. Na slici se ne vidi najjasnije šta se nalazi u Natašinom naručju, međutim, pevačica je sve iznenadila komentarima ispod fotke.
Naime, jedna žena joj je napisala komentar kako joj je na ovaj način ćerka prizvala drugo dete, dok joj je druga devojka poželela >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << da uskoro dobije i jednog batu, na šta je pevačica napisala misteriozno i kratko: “Evo, evo”.
Da li je u pitanju samo šala, ili je Nataša možda ipak htela nešto da nagovesti?
Autor: Life Content
Foto: Instagram
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pevačica je trudna?! Šta je htela da nam poruči ovom fotografijom?

Izvor: Scandal.rs, 19.Sep.2014, 11:31

Pevačica Nataša Bekvalac zaintrigirala je svoje fanove najnovijom fotkom postavljenom na društvenim mrežama...Novosadska barbika je postavia fotku na kojoj možemo videti njenu ćerku Hanu kako mazi njen stomak. Na slici se ne vidi najjasnije šta se nalazi u Natašinom naručju, međutim, pevačica...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.