ČAROBNA SEOSKA IDILA: U ovoj kući će Nata Bekvalac provoditi TRUDNOĆU - ah, ta RAVNICA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2017, 01:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČAROBNA SEOSKA IDILA: U ovoj kući će Nata Bekvalac provoditi TRUDNOĆU - ah, ta RAVNICA (FOTO)

Ovde će imati MIR.

Pop pevačica Nataša Bekvalac odlučila je da se sa svojim dečkom Lukom Lazukićem zbog trudnoće preseli u Čenej, na petnaestak kilometara od Novog Sada, gde će tokom trudničkih dana imati neophodan mir (više o tome pročitajte OVDE).

Luki se prostrano imanje veoma dopalo, te je tamo napravio i rođendansku proslavu, a i njena ćerka Hana obožava tamo da provodi vreme.

POSLE SEVERINE I IGORA: Mladi Beograđanin >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u vezi sa jednom od najzgodnijih hrvatskih pevačica (FOTO)

A kako izgleda lepi ravničarski krajolik u kojem će Nataša provoditi trudničke dane, možete pogledati u galeriji koja prikazuje kako je njena kuća izgledala u vreme kada je još bila u izgradnji:
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac,   Severina

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POSLE SEVERINE I IGORA: Mladi Beograđanin u vezi sa jednom od najzgodnijih hrvatskih pevačica (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2017

Nek' je sa srećom, momčino....Iako često kuka da je stalno na putu i dane provodi radno, hrvatska pevačica Maja Šuput ipak pronađe vremena za ljubavne avanture. Tako se već nekoliko meseci u tajnosti nalazi s 27-godišnjim Beograđaninom...Markantni mladić Maju Šuput (37) već je upoznao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.