BIGAMIJA: Nataša Bekvalac u braku i s Ljubom i s Dačom!

Izvor: Kurir, 21.Apr.2015, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIGAMIJA: Nataša Bekvalac u braku i s Ljubom i s Dačom!

Bekvalčeva se još nije razvela u crkvi od Ikodinovića, i zbog toga se sa Jovanovićem venčala samo pred matičarem

Nataša Bekvalac u januaru se u potpunoj tajnosti udala za bivšeg rukometaša Ljubu Jovanovića, međutim, kako Kurir saznaje, ona je i dalje u braku s Danilom Dačom Ikodinovićem.

Naime, njen brak sklopljen u Crkvi Svetog Nikole u Sremskim Karlovcima 2006. godine još uvek nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << okončan. Pevačica i nekadašnji vaterpolista, od kojeg se razvela 2011, nakon njegove prevare, nikad nisu poslali molbu nadležnom svešteniku, koji je prosleđuje episkopu, da njihova veza sklopljena pred Bogom bude raskinuta. Kako navode izvori, to je jedini razlog zbog kojeg Nataša Ljubi nije izgovorila sudbonosno „da“ i pred oltarom.

Pitali smo Natašu zbog čega je s bivšim mužem još u crkvenom braku, ali ona nije bila raspoložena da odgovori na naše pitanje.

- Kako mislite da vam sad odgovorim na to pitanje? Kako me sad to pitaš? Ne mogu sad pred nastup o tome da pričam - zbunila se Nataša.

I Danilu Ikodinoviću ova tema nije mila, pa mu nije bilo pravo kad je čuo zbog čega smo ga pozvali.

- Vas se ne tiče da li smo se Nataša i ja razveli u crkvi - besno je rekao Dača i spustio nam slušalicu.

Pozvali smo i crkvu u Sremskim Karlovcima, ali do zaključenja broja niko se nije javljao.

Podsećanja radi, Nataša i Dača venčali su se 27. jula 2006, a sledeće godine su dobili ćerku Hanu. Razveli su se 2011. godine, ali samo u opštini. Za crkvu oni su i dalje u braku.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.