(VIDEO) ISTRAŽIVAČ NLO: Imam autentične fotografije autopisije vanzemaljca iz Rozvela!

Izvor: Kurir, 24.Nov.2014, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) ISTRAŽIVAČ NLO: Imam autentične fotografije autopisije vanzemaljca iz Rozvela!

Autentičnost su potvrdili ugledni stručnjaci, koji se slažu i da je snimak napravljen 1947. godine, kaže Tom Keri

NJUJORK - Istraživač NLO Tom Keri tvrdi da je došao u posed autentične fotografije vanzemaljskog bića, koja je snimljena posle obdukcije u nekad tajnoj bazi američke vojske poznatoj pod nazivom "Oblast 51".

Keri kaže da je fotografiju dobio na filmu i da su mu foto-eksperti iz Kodaka potvrdili >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da potiče iz 1947, iste godine kada je navodno došlo do famoznog pada letećeg tanjura u Rozvelu u američkoj saveznoj državi Nju Meksiko.

Does Tom Carey have photographic proof of an alien autopsy from the 1947 Roswell Incident? What do you think? http://t.co/ptSX63blaI

"Odneli smo film zvaničnom Kodakovom hroničaru u Ročesteru u saveznoj državi Njujork, obavio je analizu i rekao da film definitivno potiče iz 1947. godine", navodi Kari i dodaje da mu je hroničar potvrdio da nije moguće da je reč o bilo kakvoj montaži.

"To je original iz 1947, a na njemu je vanzemaljac u ležećem položaju", dodaje Keri.

On je uveren da je biće sa slike visoko oko metar i 20 centimetara, a za glavu kaže da je gotovo insektoidnog oblika.

"Glava je odrubljena, obavljena je delimična obdukcija, unutrašnji organi su uklonjeni, a verujemo da je leš balsamovan, barem u trenutku kada je ova slika zabeležena", priča Keri, koji tek treba da izađe u javnost s tom navodno autentičnom fotografijom o kojoj govori.

Ipak, kako to obično biva kod ovakvih priča, pojavile su se sumnje u Kerijeve reči. Najdžel Votson, autor knjige o NLO, upozorava da se obično kada neko obeća da će pokazati krunski dokaz da vanzemaljci postoje - pokaže da su dokazi vrlo neuverljivi.

"Ali, ako su vanzemaljci zaista pronađeni (u Rozvelu), to bi bio preloman događaj i ne mogu da zamislim da bi vlasti uspele sve da zadrže u tajnosti", kaže Votson.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.