Turski piloti: Iznad nas je upravo preleteo NLO!

Izvor: B92, 24.Maj.2016, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turski piloti: "Iznad nas je upravo preleteo NLO!"

Prošlog četvrka, samo sat pre nego što će se 800 kilometara dalje u Sredozemnom moru srušiti egipatski putnički avion, piloti na letu između Bodruma i Istanbula videli su neidentifikovani leteći objekat.

Dvojica pilota turskog putničkog aviona imala su tokom leta u četvrtak u 11.30 bliski susret s NLO, izvestio je jedan od najvećih turskih dnevnih listova Hurijet.

"Neidentifikovani objekat sa zelenim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svetlima preleteo je između 600 i 900 metara iznad nas. Nakon toga je iznenada nestao. Pretpostavljamo da je to bio NLO", javili su tom prilikom piloti kontroli leta.

U tim trenucima putnički avion se približavao istanbulskom aerodromu Ataturk i lagano je ponirao, pa je u trenutku susreta s NLO bio na visini od otprilike 5000 metara. Sleteo je bez ikakvih problema pola sata posle toga. Bila je reč o redovnom putničkom letu od mediteranskog turističkog centra Bodrum prema Istanbulu.

Opšta uprava državnih aerodroma u Turskoj,saopštila je da su njeni službenici proverili sve radarske zapise iz tih trenutaka, ali da u tom trenutku na tom delu neba, osim tog putničkog aviona, nisu zabeležili nikakav drugi objekat na nebu.

Iako ova dva događaja zasad nisu dovođena u bilo kakvu vezu, činjenica je da se samo sat kasnije i 800 kilometara dalje, u Sredozemno more srušio egipatski putnički avion sa 66 putnika i članova posade.

foto: flickr.com/www.chrisbirds.com
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.