Sve je povezano: Pixar potvrdio teoriju zavere!

Izvor: NovaEnergija.net, 18.Jan.2017, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve je povezano: Pixar potvrdio teoriju zavere!

Na internetu se može pronaći svašta, od “dokaza” da su vanzemaljci među nama, preko razrade ideje da je Super Mario zli diktator, do vrlo kompleksne teorije o tome da su svi animirani filmovi studija Pixar povezani i da se sve u njima odvija u jednom univerzumu.
Za razliku od brojnih drugih teorija zavere, ova je konačno dobila svoju potvrdu i to na zvaničnoj Fejsbuk strani “Priče o igračkama“.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << /> Da ne bismo rečima objašnjavali otkud isti “pica kamion” u gomili filmova ili čija je ono loptica, pogledajte video u kome Piksar na jedno mesto smešta sva “skrivena jaja” u svojim filmovima:

Izvor: b92.net
Pogledaj vesti o: NLO

Nastavak na NovaEnergija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.