Šta sve Kraljevčani traže od gradonačelnika: Spasite me od žene, svaki dan me tuče

Izvor: Blic, 31.Jul.2014, 01:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta sve Kraljevčani traže od gradonačelnika: Spasite me od žene, svaki dan me tuče

Gospodine, ja sam vanzemaljac, počinje razgovor kod gradonačelnika Kraljeva muškarac u pedesetim godinama.

- Dobro - odgovara zatečeni domaćin.

Ovaj primer jeste najbizarniji, ali nije i usamljen kada se radi o pričama i pitanjima građana koji dolaze kod gradonačelnika Tomislava Ilića na razgovor. Šta su sve u stanju da pitaju gradonačelnika kada ih primi saznali smo kada nam je Tomislav Ilić ispričao nekoliko anegdota. Jedan od njih je opsedao danima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kabinet kako bi mogao da razgovora sa gradonačelnikom, a kada je ušao, tražio je da se razmotri njegov položaj u društvu!

- Gospodine, ja sam vanzemaljac - započinje razgovor sa gradonačelnikom.

- Dobro, izvolite - odgovara gradonačelnik.

Vreme za prijem - ograničeno

Postoji jedan broj građana koji svakodnevno dolaze. Iako je ograničeno vreme za prijem, pojedini ostanu toliko dugo, da se onda prijem ostalih pomeri za sutradan. Zbog toga drugi, koji možda žele da predstave ozbiljan problem koji mora biti hitno rešen, izgube strpljenje i odu kući i više nikada ne dođu - kaže Tomislav Ilić, napominjući da će saslušati svakog od njih.

- I moja ćerka je vanzemaljac, ali žena nije. Jednom su me obišle naše bezbednosne službe i odmah su ustanovili da nisam sa ove planete. Znaju oni da sam ja vanzemaljac. Želeo bih da znam da li imam ista prava kao i ostali građani? - upitao je dotični Ilića.

Pošto mu je prvi čovek Kraljeva objasnio da ima prava kao i svi ostali, ovaj vanzemaljac iz Srbije uputio se ka svom kontejneru, gde inače stanuje.

- Na kraju razgovora mi je ostavio fleš memoriju, rekavši mi da je na njoj dokaz da je on vanzemaljac - priča Tomislav Ilić jednu od neverovatnih anegdota koje je čuo za nepuna dva meseca otkako je gradonačelnik Kraljeva.

Jedan od sugrađana požalio se da ga supruga svakodnevno fizički maltretira i tražio zaštitu.

- Čim je ušao, primetio sam da ima problem. Odmah mi je rekao kako moram da ga spasem od supruge, jer ga svakog dana fizički maltretira. Pitao sam ga zašto nije otišao u policiju da je prijavi, on je odgovorio da bi je onda policija zvala na razgovor, i tu bi njemu bio kraj jer bi ga tek onda, kako je rekao, “prebila”. Ovako je došao kod mene da pokušam da ga zaštitim, ali da njegova supruga nikako to ne sazna - priča Ilić.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.