Snimak s Meseca: Šta se mrda ispod stene (VIDEO)

Izvor: Mondo, 27.Apr.2016, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snimak s Meseca: Šta se mrda ispod stene (VIDEO)

"Bizarni objekat" ispod kratera na Mesecu na trenutak se pojavljuje, pa nestaje. Teoretičari zavere masovno dele snimak i tvrde da je u pitanju očigledan dokaz postojanja vanzemaljaca.

Foto: youtube/printscreen mesec

Neobičan snimak napravljen je putem teleskopa, a na Facebook ga je postavio tim za istragu NLO-a iz Amerike, i od juče je pregledan 19.000 puta.

Član tima, pod imenom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Tajler, rekao je: "Zadivljujući snimak koji ste upravo videli prikazuje očigledan trenutak aktivnosti koja se odvija ispod kratera, a zabeležio je astronom amater. Mogao bi da uđe među istorijske dokaze kojima se potvrđuje aktivnost na Mesecu".

Tajler se pita da li je u pitanju "ljudska baza na Mesecu", mada pre smatra da je u pitanju dokaz da vanzemaljci postoje. Šta vi mislite? Pogledajte snimak:



Izvor: youtube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.