Putinu pomažu vanzemaljci!

Izvor: Vesti-online.com, 23.Feb.2015, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Putinu pomažu vanzemaljci!"

Sigurno ste se pitali kako je to Vladimir Putin toliko moćan. Niko mu ništa ne može, bori se sam protiv celog sveta, prkosi Amerima, Evropi... Dobro, zna džudo, tekvondo i karate, ali da li je to dovoljno? Naravno da nije... E, pa, odgovor stiže iz Velike Britanije. Naime, Sajmon Parks, član Laburističke stranke Velike Britanije i predstavnik Saveta grada Vitbija, tvrdi da su savetnici ruskog predsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Vladimira Putina - vanzemaljci?!

Kako prenos list "Hrinikl lajv", Parks navodi da je oružani konflikt na istoku Ukrajine počeo zbog intervencije vanzemaljskih civilizacija.

Parks, koji je prema vlastitim rečima imao "stotine kontakata" sa vanzemaljcima, uveren je da za "agresiju Vladimira Putina" odgovornost snose tzv. "nordijski alijeni".

- Ranije je Putin pripadao grupi ljudi koji su dobijali savete od reptiloida.

Međutim, “nordijski vanzemaljci“  izneli su pred Putina svoju ponudu - rekao je Parks, ne objašnjavajući o kakvoj je ponudi reč.

On navodi da su tehnologije kojima “nordijski vanzemaljci“ snabdevaju  Putina na istom nivou kao američke.
Pogledaj vesti o: NLO

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.