Najgledaniji ruski film stiže kod nas

Izvor: Blic, 21.Apr.2017, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najgledaniji ruski film stiže kod nas

Najgledaniji ovogodišnji ruski film, naučnofantastična 3D drama režisera Fjodora Bondarčuka “Sila privlačnosti” stiže 27. aprila u domaće bioskope.

Uz zaradu od skoro 20 miliona dolara samo u Rusiji, ovaj blokbaster specijalnim efektima i inovativnom pričom za SF žanr oduševio je svetsku publiku i kritiku, dokazavši da se filmovi holivudskog kvaliteta mogu snimati i u Evropi. Već je nazvan ruski "Dan nezavisnosti".

Hekon je predstavnik >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vanzemaljaca. Biološki je veoma sličan ljudima, ali po sposobnostima daleko napredniji. Na putu ka Zemlji, gde se zaputio u istraživačku misiju, njegov brod oštećen je meteorskom kišom. Od predmeta istraživanja, naša planeta postala mu je jedina sigurna luka. Međutim, rusko vazduhoplovstvo pomešalo je letelicu sa meteorom, pa Hekonu umesto pomoći šalje balističke rakete. Stambene četvrti su razorene, a ljudske žrtve nesagledive. Ko su posetioci iz svemira koji su sa sobom doneli toliko stradanje? Priča se komplikuje...

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

U bioskopima: Sila privlačnosti

Izvor: DANuBeogradu.rs, 21.Apr.2017

Najgledaniji ovogodišnji ruski film, naučnofantastična 3D drama režisera Fjodora Bondarčuka – „Sila privlačnosti“ stiže 27. aprila u bioskope širom Srbije. Uz zaradu od skoro 20 miliona dolara samo u Rusiji, ovaj blokbaster neverovatnim specijalnim efektima i inovativnom pričom za SF žanr...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.