NASA OBJAVILA SNIMAK: Pored astronauta na Međunarodnoj svemirskoj stanici prošao NLO!?

Izvor: Kurir, 24.Okt.2014, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NASA OBJAVILA SNIMAK: Pored astronauta na Međunarodnoj svemirskoj stanici prošao NLO!?

U videu koji je objavljen na Jutjubu, vidljivo je kako Nasini astronauti Reid Vajzmen i Aleksander Gerst, u svemirskim odelima levitiraju u svemiru i popravljaju nešto na stanici

Fotografija koja prikazuje dva astronauta u šetnji "po svemiru", čini se, prikazuje i još nešto u pozadini.

Fotografiju koju je "uhvatila“ NASA prikazuje kako NLO "njuška“ u blizini Međunarodne svemirske stanice dok astronauti >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << izvode zadatke na samoj stanici, piše The Mirror.

U videu koji je objavljen na Jutjubu, vidljivo je kako Nasini astronauti Reid Vajzmen i Aleksander Gerst, u svemirskim odelima levitiraju u svemiru i popravljaju nešto na stanici. Nakon nekoliko sekundi u kadru, u crnilu svemira pojavljuje se nekakav leteći objekt.

NASA se još nije oglasila o misterioznom objektu, ali je potvrdila kako su astronauti baš tada (7. oktobra) popravljali nešto na Međunarodnoj svemirskoj stanici.

(Vestinet)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

NASA-OBJAVILA-SNIMAK-Pored-astronauta-na-Medjunarodnoj-svemirskoj-stanici-prosao-NLO

Izvor: medio.rs, 24.Okt.2014

U videu koji je objavljen na Jutjubu, vidljivo je kako Nasini astronauti Reid Vajzmen i Aleksander Gerst, u svemirskim odelima levitiraju u svemiru i popravljaju nešto na stanici...Fotografija koja prikazuje dva astronauta u šetnji "po svemiru", čini se, prikazuje i još nešto u pozadini...Fotografiju...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.