Mugurusa: Đoković je vanzemaljac

Izvor: B92, 29.Nov.2015, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mugurusa: Đoković je vanzemaljac

Španska teniserka Garbinje Mugurusa oduševljena je prvim igračem sveta Novakom Đokovićem.

“Gledala sam ga na završnom Mastersu u Londonu i rekla sam sebi: ’Ovo nije moguće’. Morala sam da napišem tvit da je on vanzemaljac. Nije normalno sve što je uradio, jedino nije osvojio Rolan Garos. Došao je do pravog fizičkog, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mentalnog statusa i koncentracije i zna kako sve to da zadrži“, rekla je Mugurusa.

“Gledam kako najbolji treniraju, kako se zagrevaju i šta jedu. To su važni detalji jer svi u Top 10 igraju dobro tenis“, dodala je 22-godišnja Španjolka, koja je trenutno treća na svetu.

Takođe, u intervjuu za Mundo Deportivo Mugurusa je govorila o Rafaelu Nadalu.

“Normalno je to što se događa Rafi – bio je povređen dugo i onda nije ostvarivao iste rezultate kao ranije. Sigurno će se vratiti, uvek to uradi pre ili kasnije. Volela bih da igram miks sa njime na Olimpijskim igrama“.

Na pitanje da li može da osvoji Gren slem titulu i da postane broj jedan, Garbinje je odgovorila:

“Ne znam, možda i mogu, ali neće mi pomoći ako razmišljam da moram to da postignem. Ako dođe – dođe. Blizu sam, pokazala sam da mogu i trudim se da još napredujem“.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SEKSI TENISERKA HVALI NOVAKA: Đoković je vanzemaljac

Izvor: Kurir, 30.Nov.2015, 11:48

Španska teniserka Garbine Muguruza hvali nastup prvog tenisera sveta Novaka Đokovića u 2015. godini u kojoj je oborio mnogobrojne rekorde...Treća teniserka sveta je Đokovića uporedila sa vanzemaljcem kako bi opisala njegovu moć..."Gledala sam Novaka Đokovića na završnom mastersu u londonu i...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.