MOĆNI RENDŽERI SE VRAĆAJU U VELIKOM STILU: Ovog marta stižu u bioskope! (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 20.Mar.2017, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MOĆNI RENDŽERI SE VRAĆAJU U VELIKOM STILU: Ovog marta stižu u bioskope! (FOTO) (VIDEO)

Moćni Rendžeri se vraćaju i to u velikom stilu! Na veliko platno. Nakon mega uspeha kao televizijske franšize Moćni Rendžeri ovog marta dolaze u domaće bioskope.

Osveženi i modernizovani pet junaka će zadivit i klince novih generacija a u borbi sa svojim arhineprijateljem Ritom.

Foto: Promo

Radnja filma prati pet običnih tinejdžera, koji moraju postati neka vrsta superheroja kada saznaju da je njihov mali grad Ejndžl Grouv zajedno sa svetom na rubu uništenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << jer mu preti invazija vanzemaljaca. Ubrzo otkrivaju da su oni jedini koji mogu spasiti Zemlju od propasti. Kako bi to učinili, moraće prevladati svoje lične probleme pre nego što bude prekasno, I udružiti se kao Moćni Rendžeri.

Foto: Promo

Film je režirao Din Izrael a glavne uloge tumače Elizabet Benks,Brajan Kranston i Drejk Mongomeri.

 

Film Moćni Rendžeri u bioskope dolazi 23.03. u distribuciji Blitz Filma.



(Telegraf.rs/ PR)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.