Izgubio nevinost sa vanzemaljkom po imenu Kresent!

Izvor: Svet, 17.Okt.2014, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izgubio nevinost sa vanzemaljkom po imenu Kresent!

Ako mislite da ste kroz život imali sasvim posebna seksualna iskustva, šokiraće vas priča Dejvida Haginsa, jer takvo sigurno niste imali
Slično kao njegova slavna prethodnica Keša, koja je tvrdila da je imala seks sa duhovima, Hagins tvrdi da ga redovno otimaju vanzemaljci, pa je s jednom ženskom vanzemaljkom izgubio i nevinost.
Ako želite da znate kako ova bića izgledaju, 70-godišnji Hagins omogućava vam to kroz ulja na platnu kojima pokušava da ljudima prikaže >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << šta je doživeo .S bićima koja nisu sa ove planete on se redovno susreće od osme godine, a nevinost je izgubio s vanzemaljkom koja se zove Kresent.
Kad su ga pitali da li je sa njom imao seks, on je potvrdno odgovorio.
“Da. Ne znam puno, ali sigurno znam da sam izgubio nevinost s vanzemaljkom a ostala bića koja sam susretao bili su Sivi, maloi dlakavi čovek i biće insekta“, kaže on.
“Došli bi u moju sobu i onda bismo otplutali. Samo bih ležao, a ona bi se popela na mene. Ne znam zašto ja. Jednostavno ne znam”, rekao je Hagins o tom seksualnom odnosu.
Reditelj dokumentarca Bred Adams kazao je: “Verujem da je ono što je iskusio njemu bilo stvarno”.
Izvor: B92
Foto: SIPA

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.