Izgledaš kao anoreksični vanzemaljac: Ruska manekenka na udaru komentara

Izvor: B92, 25.Avg.2016, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Izgledaš kao anoreksični vanzemaljac": Ruska manekenka na udaru komentara

Ruska manekenka Alena Šiškova izazvala je pravu pometnju na svim društvenim mrežama kada je obavila selfi na kojem se vidi koliko je premršava.

Manekenka je majka dvogodišnje devojčice, a svoju liniju ne smatra opasnom po zdravlje već je pravda aktivnim životom, redovnim vežbama i zdravim dijetama.

Jedan ruski magazin opisuje manekenku kao „anoreksičnog vanzemaljca“ dok joj fanovi u komentarima poručuju da su joj ruke tanje od grančice.

Inače, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Alena se proslavila 2012. godine kao druga pratilja na izboru za mis Rusije, a od tada je redovna gošća svih modnih pisti širom sveta.

U braku je sa ruskim popularnim reperom Timatijem sa kojim ima ćerku Alisu.
Pogledaj vesti o: NLO

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.