HIT NA INTERNETU: Vanzemaljci snimljeni iznad Bora

Izvor: Bor030.net, 01.Okt.2015, 22:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HIT NA INTERNETU: Vanzemaljci snimljeni iznad Bora

Nakon što je na Jutjubu izbačen snimak na kome se vidi prelet svemirskog broda preko Bora, dati video postao je za relativno kratko vreme pravi hit na internetu. Dobra montaža i interesantan sadržaj već više od godinu dana mame Boranima osmehe na licima. Ipak, ima i onih kojima je ta neslana šala nedolična teškim vremenima u kojima žive.

Interesantna animacija koja ima za cilj da izmami osmehe Boranima, već više od godinu dana kruži internetom. Video snimak >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << prikazuje prelet svemirskog broda kakav se može naći jedino u naučnofantastičnim filmovima blizu Čačanskih solitera.


Pogledaj vesti o: NLO

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.