(FOTO I VIDEO) VANZEMALJCI ILI NEVEROVATNA SLUČAJNOST? Čudni zraci svetla svuda po svetu

Izvor: Kurir, 23.Avg.2015, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO I VIDEO) VANZEMALJCI ILI NEVEROVATNA SLUČAJNOST? Čudni zraci svetla svuda po svetu

Većina ovih misterioznih zraka izgledalo je kao da je upaljena gigantska reflektor baterija koja istražuje okolinu. Isti ovakav zrak slikao je Hektor Silezar 24. jula 2009. godine dok je bio na odmoru u Meksiku.

Malo je verovatno da su svi ovi zraci samo prirodni fenomeni ili neke vrste kvara na fotoaparatima.

Može li biti da je u pitanju da sunčevo zračenje vrši neku vrtsu interakcije sa mahnetnim poljem Zemlje i da ono što vidimo kao zrak su zapravo jonizovane čestice >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << koje dolaze iz solarnog vetra ili se dešava nešto sasvim drugačije?

Sledeća fotografija izlaska Sunca napravljena je tokom avionskog leta na liniji San Francisko-Feniks, 17. avgusta 2015. godine.

Na prvi pogled deluje samo kao lepa fotografija zore, ali postoji nešto čudno na njoj.

Isprva vidite da Sunce emituje niz svetlosnih zraka koji se završavaju u krugu, kao u nekakvom portalu. Zatim, ispod kruga, u desnom uglu slike nalazi se žuti nepoznati objekat koji može da se vidi odmah iznad Sunca.

Jedan svedok je izjavio da je sedeo u poslednjem sedištu u avionu sa kamerom uperenom ka repu aviona i da pilot koji je sedeo pored njega nije mogao da objasni čudne objekte koji su prikazani na slici.

Nepoznati objekat iznad Sunca je ili Drugo Sunce ili NLO koji koristi Sunce kao portal, dok je žuti objekat svemirski brod istraživač?

Žuti objekat nije sunčev odraz u kameri kao refleksija, ona izgleda potpuno drugačije.

Da li je slučajnost da svi ovi zraci i čudni objekti blizu Sunca postanu vidljivi u istom periodu i da li je moguće da su zaista vanzemaljci odgovorni za ove zrake na nebu?

Poslednji veliki zraci fotografisani su na Floridi, 15. avgusta i u Italiji 10. avgusta 2015. godine.

(worldtruth.tv)
Pogledaj vesti o: NLO

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.