Dokaz da su nas vanzemaljci posetili pre 300 godina?

Izvor: Telegraf.rs, 21.Sep.2016, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dokaz da su nas vanzemaljci posetili pre 300 godina?

Proučavanjem klasične literature slučajno je otkriveno da udžbenik matematike iz 18. veka na naslovnoj strani ima ilustraciju nečega što neodoljivo podseća na vanzemaljsku letelicu!

Knjiga napisana na latinskom datira iz 1716. godine, a na koricama urađenim u duborezu prikazano je olujno nebo na kojem se nalazi leteći objekat kružnog oblika iza kojeg ostaje trag munja. Nisu retki primeri u ljudskoj istoriji da su na različite načine crtani mistični leteći objekti, ali slučaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << naslovne strane knjige poznatog srednjovekovnog matematičara Johana Kaspera Funka daće za pravo mnogim vernicima teorije da nismo sami u svemiru.

Ono što ovaj slučaj izdvaja od mnogih drugih u istoriji je što se prikazana letelica u potpunosti poklapa sa savremenim viđenjem vanzemaljskih letećih tanjira. Na crtežu letelica kružnog oblika izlazi iz oblaka, a trag munja koje ostavlja sugeriše da se objekat kreće na elektromagnetni pogon.

Naravno, veoma neobična ilustracija iz 18. veka ne pruža dokaz da nas vanzemaljci odavno posećuju, ali nedvosmisleno pokazuje da se 300 godina kasnije nije značajno promenilo ljudsko viđenje neidentifikovanih letećih objekata.

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.