Da li znate šta predstavljaju ovi misteriozni krugovi na morskom dnu? (video)

Izvor: Scandal.rs, 12.Okt.2015, 09:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li znate šta predstavljaju ovi misteriozni krugovi na morskom dnu? (video)

Iako deluje kao da su vanzemaljci odustali od žitnih polja i prešli da prave krugove na morskom dnu, prava istina je ipak malo drugačija. Ovo složeno delo naslikano u pesku, koje voda veoma brzo obriše, ipak je samo način jedne ribe da privuče ženku.

Naduvana riba (latinski naziv Tetraodontidae) tvorac je oblika na morskom dnu koji najviše podsećaju na krugove u žitu. Talentovani mužjak svojim remek-delom želi da privuče >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << ženku, a njegov trud zaista je neverovatan. Neki ga zbog toga nazivaju i najvećim umetnikom u prirodi.

Naime, on mora brzo da radi i to gotovo bez predaha 24 časa dnevno, tokom sedam dana, ili će njegova kreacija biti uništena vodenom strujom. Kada završi, on ponovo sve pregleda kako bi popravio i najmanja odstupanja od onoga što je naumio da napravi. Sada je potrebno samo da naiđe ona prava.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.