Bivši NASA inženjer video vanzemaljca od tri metra?!

Izvor: Scandal.rs, 28.Mar.2015, 23:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši NASA inženjer video vanzemaljca od tri metra?!

Klark Mekliland, bivši NASA inženjer i poklonik teorija o NLO, tvrdi da je video vanzemaljca od skoro tri metra.

On je navodno 35 godina radio kao NASA inženjer, od 1958. do 1992. godine, a svoje svedočanstvo objavio je na internet stranici Paranormal Crucible. Čovekoliki vanzemaljac, samo natprosečno visok, navodno je prišao astronautima u svemirskoj letelici Cargo Bay, a on je sve gledao iz centra >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << “Kenedi” u Kejp Kanaveralu, piše Dejli Miror.

Susret je trajao minut i sedam sekundi, tvrdi Mekliland. Ali osim te tvrdnje, ona portalima koji se bave paranormalnim pojavama objavljuje i da su se vanzemaljci infiltrirali u našu svakodnevnicu.

“Prepoznajem vanzemaljce kad ih sretnem. Oni su među nama. Uspeli su da se probiju i u vladajuće strukture mnogih zemalja”, napominje Mekliland (na slici dole).

Naravno, mnogi sumnjaju da je on jednostavno lud, pa čak i da nije radio kao inženjer u najpoznatijoj svemirskoj agenciji, ali NASA se zasad nije demantovala nijednu njegovu reč.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.