BIO SAM 17 GODINA NA MARSU GDE SAM BRANIO LJUDE OD AGRESIVNIH VRSTA: Bivši američki marinac zbunio svet (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 25.Avg.2016, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIO SAM 17 GODINA NA MARSU GDE SAM BRANIO LJUDE OD AGRESIVNIH VRSTA: Bivši američki marinac zbunio svet (VIDEO)

Bivši američki marinac Rendi Krejmer tvrdio je da je da se borio 17 godina protiv vanzemaljaca kako bi zaštitio pet ljudskih kolonija na planeti Mars. Njegove izjave su bile u centru pažnje svetske javnosti 2015. godine, a sada se opet o njima diskutuje na društvenim mrežama.

On je objašnjavao da je kao američki vojnik služio u Odbrambenim snagama Zemlje, koje regrutuju vojnike Amerike, Rusije i Kine.

Takođe, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << isticao je da je pre toga bio marinac, a u posebnom centru za obuku na Mesecu trenirali su ga za pilotiranje svemirskim letelicama, kao i da je dodatnu obuku prošao na Saturnovom satelitu Titanu.

Atmosfera Marsa je pogodna za disanje i na ovoj planeti žive dve inteligentne i prilično agresivne vrste (gmizavci i insekti), a njegov posao je bio da brani ljudske kolonije od napada tih vrsta, kako je tvrdio. On je nazivao reptile starim ratničkim klanom koji je ipak miroljubiv i da ne želi da osvaja nego samo da odbrani svoju teritoriju.

Na njegovoj oproštajnoj ceremoniji za penzionisanje, koja se inače održala na Mesecu, bio je i tadašnji američki državni seksretar za odbranu Donald Rumsfild, kako je tvrdio ovaj bivši marinac.

On je tada otkrio da je konačno dobio dozvolu da govori o svojoj misiji.



Da li verujete u ispovest ovog bivšeg američkog marinca? Ostavite nam odgovore u komentarima.

(Telegraf.rs/ Izvor: net.hr)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.