Zvezdin naredni rival doveo još jedno NBA pojačanje

Izvor: Telegraf.rs, 28.Okt.2016, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdin naredni rival doveo još jedno NBA pojačanje

Španka Baskonija, naredni rival košarkaša Crvene zvezde u Evroligi do kraja sezone biće jača za iskusnog Čejsa Badingera.

Reč je o prilično dobro poznatom NBA imenu sa sedmogodišnjim iskustvom u najjačoj ligi na svetu, koji je poslednji angažman imao u Finiksu, a pre toga u Minesoti, Indijani i Hjustonu.

Prethodne sezone, koju je deo proveo u redovima Pejsersa, a deo u Sansima, Badinger je >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << u proseku po meču beležio 4,1 poena i 2,3 skokova, kao i 1 asistenciju za 14,1 minuta.

Predsezonu je odradio u kampu Bruklin Netsa, ali ipak nije uspeo da se izbori za ugovor.

Badinger je već treći igrač koga je Baskonija ove sezone dovela direktno iz NBA lige, posle Šejna Larkina i Andree Barnjanija.

Crveno-beli će dočekati tim iz Vitorije 4. novembra.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: NBA,   Crvena Zvezda

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Đorđevićev Bajern angažovao bivšeg igrača Hjustona? (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Okt.2016

Košarkaški klub Bajern iz Minhena na čijoj klupi od leta sedi selektor reprezentacije Srbije Saša Đorđević izgleda je dobio još jedno pojačanje za novu sezonu...Selektor košarkaške reprezentacije Saša Đorđević izgleda je dobio još jedno kvalitetno pojačanje u Bajernu, pošto se večeras...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.