Zvezda srušila Hapoel predvođen NBA igračem!

Izvor: Telegraf.rs, 25.Sep.2016, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda srušila Hapoel predvođen NBA igračem!

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Hapoel iz Jerusalima sa 67:59 (15:19, 19:16, 11:12, 22:11)

i zauzeli treće mesto na turniru na Kritu.

Crveno-beli su odigrali dobar meč, a posebno četvrtu četvrtinu kada su stekli prednost od 12 poena 66:54.

Zvezda je za pet minuta igre u poslednjem periodu ubacila pet trojki i to je bio ključ stvaranja razlike.

U poslednjih pet minuta održavali su prednost sigurnom igrom. Najefikasniji je bio Milko Bjelica >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << sa 21 poenom, Rebić je ubacio sedam.

Inače, posle dobrog početka Beograđana, Hapoel je, predvođen NBA zvezdom Amare Stodemajerom, zatim Terensom Kinzijem, i bivšim igračem Partizana Kurtisom Džerelsom dominirao.

Izuzetno kvalitetan tim iz Jerusalima, predvođen NBA superstarom Amareom Stodemajerom i bivšim igračem Zvezde, Tarenskom Kinzijem, bolje je otvorio susret na Kritu, i posle prvih 10 minuta imao prednost 19:15.

Dvocifrenu prednost imao je Hapoel u nastavku, ali je srpski šampion bolje odigrao završnicu poluvremena i uspeo da smanji zaostatak na 35:34 posle prvih 20 minuta.

U drugom poluvremenu potpuno drugačija slika na terenu. Zaigrali su odlično na obe strane terena košarkaši Zvezde, počeli da pogađaju otvorene šuteve i uz odličnu defanzivnu igru u poslednjoj četvrtini stigli do trijumfa 67:59 protiv itekako kvalitetnog sastava iz Jerusalima.

Ovo je bila poslednja provera Zvezde pred start sezone sledeće nedelje, kada u 1. kolu ABA lige dočekuju MZT.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda trojkama u poslednjoj četvrtini razbila Hapoel

Izvor: Vesti-online.com, 25.Sep.2016

Košarkaši Crvene zvezde zauzeli su treće mesto na turniru na Kritu pošto su u nedelju savladali Hapoel iz Jerusalima sa 67:59 (15:19, 19:16, 11:12, 22:12)...Tim iz Izraela pun američkih košarkaša među kojima je najveća zvezda NBA igrač Amari Stodemajer koji je u prvoj deonici i bio najbolji...

Nastavak na Vesti-online.com...

Zvezda treća na Kritu

Izvor: MVP.rs, 25.Sep.2016

Sjajna partija Milka Bjelice...Crvena zvezda mts je savladala Hapoel iz Jerusalima rezultatom 67:59 i tako zauzela treće mesto na pripremnom turniru na Kritu...Utakmica je najvećim delom bila izjednačena. Doduše, izraelski tim je najvećim njenim delom bio u prednosti. Bar do poslednje deonice kada...

Nastavak na MVP.rs...

Zvezda pobedom završila pripreme

Izvor: B92, 25.Sep.2016

U poslednjem pripremnom meču pred start sezone, košarkaši Crvene zvezde mts savladali su Hapoel iz Jerusalima – 67:59 i zauzeli treće mesto na turniru u Grčkoj...Dve jake provere imali su crveno-beli na kvalitetnom turniru na Kritu, pred start sezone, koji je zakazan za 30. septembar...U drugom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.