Vredi li kupiti NBA 2K17 (VIDEO)

Izvor: Mondo, 30.Sep.2016, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vredi li kupiti NBA 2K17 (VIDEO)

Šta je i da li je NBA 2K17 ponudio nešto novo...

Kada se igra izdaje u nekom šablonski utvrđenom vremenskom periodu, koji (uglavnom) iznosi godinu dana - uvek se nameće pitanje, koliko može da se odlepi i razlikuje od prethodnika, bilo po pitanju kvaliteta grafike, samog izvođenja ili nekih novih mogućnosti i opcija koje može da donese.

Neki serijali su postali poznati po tome što su sebi nametnuli etiketu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << „krave muzare“, ali u te naslove uglavnom spadaju igre koje NE moraju da izlaze na godišnjem nivou. OK, ništa nije pod „moranjem“, ali opet, novom Call of Duty naslovu ili novoj Assassin’s Creed igri ne bi škodilo da napravi malu stanku u svom „kvestu spamovanja“ igrača novim naslovima.

NBA 2K17 posebno izdanje od 99 evra!

E sad, koliko se tako nešto može primeniti na sportske simulacije? Mišljenja smo svakako da bi nastao opšti haos među sportski orijentisanom gejmerskom populacijom, kad bi FIFA, PES ili NBA2K odlučili da naprave pauzu od godinu dana. Njima se, ipak, daje kredit za štancovanje, ne zato što svake godine donose nešto novo, već zato što je uvek „kul“ igrati svoju omiljenu sportsku igru sa svežim transferima i osveženim ocenama. Mislim, ko još danas igra FIFU 14, zar ne - iako je npr. u pitanju odlilčan fudbal.

Dakle, šta to novo donosi NBA 2K17, najnovija perjanica kompanije 2K? Pa prakitčno ništa specijalno. Ali opet, veoma je teško napraviti nešto sveže, kada ste prethodne igre doveli skoro, pa do samog savršenstva koja današnja tehnologija podržava. Naravno, uvek ima mesta za poboljšanja, ali ona na prvi pogled nisu toliko istaknuta i neko sa strane sigurno neće primetiti i pogoditi (osim pukom srećom) da li igrate 2K16 ili 2K17 izdanje igre.

Iz toga proizilazi da se grafički ovogodišnja i prošlogodišnja igra veoma malo razlikuju. Naravno, postoje neke nove animacije, malo tečniji driblinzi, promenjene teksture kada je u pitanju sam izgled igrača, ali ništa što je posebno primetno. Isto se odnosi i na audio podlogu, koja nema puno prostora za neko veće poboljšanje, osim dovođenja novih ličnosti da komentarišu utakmicu (konačno nam se pridružio i Kris Veber). Po tom pitanju se stvarno mora odati priznanje ekipi koja radi prenos, jer sve deluje tečno i realno, i možda se može reći da NBA 2K17 ima najbolji komentatorski segment do sada. Soundtrack sa druge strane zvuči možda i najlošije u posledjnih par godina, ali opet - tako nešto je krajnje subjektivan segment za ocenjivanje.

Što se modova igre tiče, budite sigurni da ako ste fan NBA lige, nećete biti uskraćeni za bilo kakvu vrstu izazova. Kao i do sada, možete se otisnuti u svoju karijeru, možete se igrati menadžera nekog tima, možete sakupljati kartice i praviti svoj virtuelni „dream team“ i krčiti put ka trofejima i prstenovima. Naravno, „blacktop mod“ je tu za one koje vole da igraju igru na betonskom terenu umesto u hali, a možete se upustiti i u onlajn vode i boriti se za promocije u nove lige, gde će vas čekati još bolji igrači i još veći izazovi.

Budite aposlutno sigurni da NBA 2KI17 za vas ima spakovane bukvalno stotine i stotine sati zabave i da ako se odlučite za kupovinu igre, sigurno se nećete moći požaliti na nedostatak kvalitetnog sadržaja.

I, šta to ne valja u ovoj fenomenalnoj igri?! E, to će vam reći Vladimir Pantelić, u tekstu koji možete pročitati na Play Zine! sajtu.



Izvor: NBA 2K.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.