Izvor: HotSport.rs, 02.Jul.2016, 00:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VREMEPLOV: Kako je Stojaković dva puta šokirao Ameriku (VIDEO)

Predrag Stojaković je dva puta učinio nešto što je, blago rečeno, teško – osvojio je takmičenje u šutiranju trojki na NBA ol star utakmici. Stojaković je prvi put učestvovao u šutiranju trojki 2001. godine, kada je Rej Alen bio bolji sa 19 koševa, dok je naš košarkaš ubacio 17. Godinu dana kasnije, Alen je ispao u prvom krugu, a Stojaković u finalu bio izjednačen sa Veslijem Pirsonom na 19 poena, dok je Stiv Neš >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ubacio 18. U “taj brejku”, Stojaković je ubacio devet, Pirson pet, pa je naš košarkaš došao do prvog trijumfa. (Youtube/Marko Bogosavljević) Naredne sezone, ponovo Stojaković i Pirson izjednačeni u finalu, i ponovo trijumf asa Sakramenta nakon “taj brejka”. (Youtube/MrStrike1984) Ipak, nije uspeo da ostvari “het trik”, pošto je naredne godine u finalu poražen od Vošona Lenadra.
The post VREMEPLOV: Kako je Stojaković dva puta šokirao Ameriku (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.