Izvor: HotSport.rs, 19.Avg.2016, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

URNEBESNO: Kako izgleda kad se sretnu Roki Balboa i Boban Marjanović (FOTO)

Naravno, Roki Balboa je izmišljen lik, koji je proslavio Silvestera Stalonea, veliku Holivudsku zvezdu.

On je sada, kao Džek Nikolson sa Lejkersima, imao priliku da se upozna sa NBA igračim, ali Detroita.
U pitanju je naš Boban Marjanović, a popularni “Slaj” je na svom Instagram profilu napisao: upoznao sam dvojicu malenih igrača Detorita.
 
A couple of very tiny Detroit piston players that I met. … Confidentially, I believe I have the reach >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << them..#DetroitPistons
A photo posted by Sly Stallone (@officialslystallone) on Aug 19, 2016 at 7:34am PDT


The post URNEBESNO: Kako izgleda kad se sretnu Roki Balboa i Boban Marjanović (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Bobi Marjanović upoznao najvećeg akcionog heroja Holivuda! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 19.Avg.2016

Srpski centar Boban Marjanović sprema se za novu sezonu u NBA ligi gde će igrati za Detroit Pistonse...Marjanović trenira sa nekoliko saigrača u Americi, gde je imao prilike i da upozna svog omiljenog glumca iz detinjstva, a verovatno iomiljenog kod većine ljudi u Srbiji...Bobi je upoznao najveću...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.