Toronto ubedljiv protiv Klivlenda, lični rekord Vilijamsa!

Izvor: Press, 23.Nov.2014, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toronto ubedljiv protiv Klivlenda, lični rekord Vilijamsa!

Predvođen Luom Vilijamsom, koji je sa 36 koševa ostvario lični rekord, Toronto je kao gost savladao Klivlend sa 110:93 i zadržao lidersku poziciju u Istočnoj konferenciji NBA lige sa skorom od 11 pobeda i dva poraza.
Početak utakmice nije nagoveštavao ovakav epilog s obzirom da je posle osam minute igre Klivlend vodio sa 26:8. Gost je, međutim, vrlo brzo "posložio kockice" i već na poluvremenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << imao aktivan rezultat (56:54).

Na suprotnoj strani igrači Klivlenda ušli su u kontra ritam iz kojeg nisu izašli do kraja susreta pa su doživeli četvrti uzastopni poraz. Prvi as gostujućeg tima Lebron Džejms nije vezao četiri neuspeha još od prve sezone u Majamiju kada je njegov tim izgubio pet uzastopnih utakmica.

PROČITAJTE JOŠ:
OSVETA: Delije idu sa Olimpijakosom u Tursku?!
Čović: Turska policija širi laži!
Navijači u Istanbulu prošli kroz pakao
   
Protiv Toronta Džejms je ostvario dvocifren učinak u dve kategorije (15 koševa i deset asistencija), ali to nije bilo dovoljno da bi se pobedio lider Istoka.

Rezultati:

Indijana - Finiks 83:106
Orlando - Majami 92:99
Klivlend - Toronto 93:110
Njujork - Filadelfija 91:83
Hjuston - Dalas 95:92
Minesota - Sakramento 101:113
Milvoki - Vašington 100:111
San Antonio - Bruklin 99:87 i
Juta - Nju Orleans 94:106
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NBA: Rekord karijere Lua Vilijamsa, ni "dabl-dabl" Lebrona nije sprečio četvrti uzastopni poraz Klivlenda

Izvor: Sportal.rs, 23.Nov.2014

U noći između subote i nedelje odigrano je devet utakmica američke košarkaške NBA lige. Toronto je u gostima savladao Klivlend sa 110:93 i zadržao lidersku poziciju u Istočnoj konferenciji sa skorom od 11 pobeda i dva poraza ispred Vašingtona, koji ima učinak 9-3...Posle osam minuta igre Klivlend...

Nastavak na Sportal.rs...

NBA: Poraz Klivlenda

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Nov.2014

Predvođen Luom Vilijamsom, koji je sa 36 koševa ostvario lični rekord, Toronto je kao gost savladao Klivlend sa 110:93 i zadržao lidersku poziciju u Istočnoj konferenciji NBA lige sa skorom od 11 pobeda i dva poraza...Početak utakmice nije nagoveštavao ovakav epilog s obzirom da je posle osam...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.