Stop za Real, ali i evropske velikane - za sada ništa od NBA

Izvor: MozzartSport.com, 25.Okt.2016, 09:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stop za Real, ali i evropske velikane - za sada ništa od NBA

Razmatraće se evropska konferencija, ali ne skorije

Iako je Florentino Perez pre četiri dana izašao u javnost sa idejom o tome da Real Madrid postane 31. tim NBA lige, stigle su i zvanične informacije od glavnih ljudi iz organizacije preko bare koji kažu da od toga, bar ne u skorijem periodu, neće biti ništa.

Razmišljaće se u budućnosti o konferenciji, ali ne skorije.

"Adam Silver, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << naš komesar, bio je u Barseloni pre nekoliko dana i rekao je da zasad mi u NBA ne vidimo da u Evropi može da se napravi naša posebna konferencija. Košarka postaje sve više globalni sport. Igra se širom sveta. Pokušaćemo da povećamo globalno iskustvo, ali za sada ne vidimo da će neki evropski klub igrati u NBA ligi. U budućnosti ćemo razmatrati mogućnosti, ali će pre biti u pitanju konferencija nego li samo jedan tim. Ipak, to se neće skorije dogoditi", poručio je Žezus Bueno potpredsednik EMEA.

Dakle, u budućnosti će se razmatrati NBA konferencija s nekolicinom najboljih evropskih klubova. To dalje dovodi u pitanje budućnosti evropske košarke kavu danas poznajemo.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.