Stef Kari prevaspitavao i navijače Hjustona za 3-0: Ako provokatori žele da pričaju...

Izvor: Blic, 24.Maj.2015, 08:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stef Kari prevaspitavao i navijače Hjustona za 3-0: Ako provokatori žele da pričaju...

Golden Stejt je nastavio šetnju ka finalu NBA lige, i to na više nego ubedljiv način. "Ratnici" su protiv Hjustona poveli sa 3-0, zahvaljujući trijumfu sa čak 115:80 na gostovanju.

Kada Stef Kari odigra u skladu sa ozvaničenom reputacijom MVP-ja, pobeda Golden Stejta se ne dovodi u pitanje. Tako je bilo i u Hjustonu posle minimalne pobede za 2-0, kada je presudila odlična odbrana na Džejmsu Hardenu.

Taj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << poraz je lider Hjustona teško podneo, pa je delovalo kao da je izgubio svaku nadu, dok inspiracija nije nedostajala njegovom rivalu. Meč je okončao sa 40 poena i sedam asistencija, za tri je sedam puta pogodio iz devet pokušaja, a pojedini su bili naročito zanimljivi.

Navijači domaćina iz prvih redova su pokušavali da ga dekoncentrišu, što je bilo kontraproduktivno, Kari je samo dobio motiv više, a jednom je poručio "da sedne".

"U tome je draž mečeva na gostovanjima, postoje provokatori i ljudi koji izdvajaju mnogo novca kako bi sedeli u prvim redovima i žele da im se to isplati, pokušavaju da te uznemire. Ako baš žele da pričaju, nadam se da su spremni i da dobiju odgovor", rekao je Kari.

uskoro opširnije...

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Golden Stejt nadomak finala NBA

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Maj.2015

Košarkaši Golden Stejta savladali su jutros Hjuston sa 115:80 (30:18, 32:19, 30:24, 23:19) i poveli sa 3:0 u finalnoj seriji Zapadne konferencije NBA lige u kojoj se igra do četiri pobede...Sve dileme oko pobednika jutrošnjeg duela u Hjustonu rešene su već do poluvremena na koje je Golden Stejt...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.