Srbin na korak do titule u razvojnoj NBA ligi: Brejk uz dabl-dabl sjajnog Kuzmića

Izvor: Blic, 25.Apr.2015, 08:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbin na korak do titule u razvojnoj NBA ligi: Brejk uz dabl-dabl sjajnog Kuzmića

Naš nesuđeni košarkaški reprezentativac na prošlom Mundobasketu, Ognjen Kuzmić koji je propustio turnir zbog povrede, novom odličnom partijom doprineo je da filijala Golden Stejta čiji je član, Santa Kruz Voriorsi, pobedi u prvoj utakmici finala razvojne NBDL lige.

Igra se na dve pobede, a Santa Kruz Voriorsi su pobedom u gostima nad Fort Vejnom sa 119:115 došli na korak od titule u NBDL ligi. Naredni meč će igrati pred svojom publikom, u noći između nedelje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i ponedeljka, od 1 sat posle ponoći po srednjeevropskom vremenu.

Kuzmić je meč okončao sa 18 poena i 13  skokova uz četiri asistencije, dok su od njega efikasniji bili saigrači Vilijams (31 poen) i Tompson (24).

U taboru aktuelnih šampiona, u koje igrače na kaljenje šalju Atlanta, Indijana, Milvoki, Bruklin, Čikago, Denver, Klipers, Minesota, Nju Orleans, Portland, Toronto i Vašington, istakli su se Haris (30 poena) i Džordan Kroford (24 poena i 11 asistencija).
Pogledaj vesti o: NBA,   Košarka

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.