Šarićev dabl-dabl, pobede Filadelfije i Indijane

Izvor: N1 televizija, 25.Feb.2017, 04:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šarićev dabl-dabl, pobede Filadelfije i Indijane

U noći između petka i subote u NBA ligi, u prvom meču koji je završen Indijana je slavila protiv Memfisa, dok je desetak minuta kasnije pobedu upisala i Filadelfija u duelu protiv Vašingtona.

Indijana je slavila protiv Memfisa 102:92.

Nakon prve četvrtine u kojoj je blagu prednost imala gostujuća ekipa, Pejsersi su zaigrali značajno bolje i napravili u drugoj i trećoj deonici dovoljnu >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << prednost da bi imali luksuz da slave i pord toga što su u četvrtoj četvrtini ubacili samo 13 poena.

Replay (Ayotte): Conley’s shot in Q2 of #MEMatIND was initially ruled a 2 on the floor. After review, the call was confirmed, 2-pt FG. pic.twitter.com/Mlcb8FS2Q9

Do 30. pobede u sezoni kojom je prekinut niz neugodnih poraza, Indijanu su vodila šestorica igrača sa dvocifrenim učinkom, a najefikaniji je bio Sidžej Majls sa 17 poena. Jedan poen manje upisao je Monta Elis, 12 je dodao Majls Tarner a po 10 su postigli Tadeus Jang, Džef Tig i Levoj Alen. Tig i Alen zabeležili su dabl-dabl učinke (Tig je imao i 10 asistencija, dok je Alen upisao 10 skokova).

U ekipi Memfisa, najbolji su bili Troj Denijels sa 13 i Mark Gasol sa 12 poena. Po jedan poen manje od Gasola imali su Toni Alen, Vins Karetr i Zak Rendolf dok je Majk Konli meč završio sa 10 poena.

Filadelfija je bila bolja od Vašingtona sa 120:112. Interesantno, na oba meča je na poluvremenu rezultat bio identičan 61:49 za ekipe koje su bile domaćini.

Final: @Sixers top @WashWizards 120-112.

Beal: 40 PTS. Wall: 29 PTS. Covington: 25 PTS. Saric: 20 PTS. pic.twitter.com/bHFNsL6WQk
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Rekord DeRozana, 28. tripl-dabl Vestbruka

Izvor: B92, 25.Feb.2017

U noći između petka i subote odigrano je deset mečeva u NBA ligi, a rekord karijere ostvario je DeMar DeRozan...On je bio najzaslužniji za pobedu Toronta nad Bostonom 107:97. Ostvario je rekord karijere sa 43 postignuta poena, u meču u kom su Reptorsi stigli 17 poena zaostatka i upisali 34. pobedu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.