Šarić: Obećao sam, idem u NBA

Izvor: N1 televizija, 29.Jun.2016, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šarić: Obećao sam, idem u NBA

Jedan od najboljih mladih košarkaša Evrope, Hrvat Dario Šarić odlučio je da napusti Anadolu Efes i od sledeće sezone će nositi dres Filadelfije.

Krilni igrač ima još godinu dana ugovor sa klubom iz Istanbula, ali neće biti na raspolaganju novog treneru Velimiru Perasoviću.

"Sve ide u tom smeru da se ta odluka ostvari. Čekam da se završi predolimpijski turnir, da još jednom sednemo i dogovorimo se da odem na potpisivanje ugovora u SAD", kojeg je na >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << draftu 2014. kao 12. u prvom krugu izabrao Orlando, ali je odmah ustupljen Siksersima.

"Imam još jednu godinu ugovora s Efesom i Perasović želi da ostanem, ali obećao sam ljudima da ću doći nakon dve sezone. Meni je ono što je obećano najvažnije. Ako si čovek od reči, nema veze što je na papiru", dodao je Šarić.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.