Samo jedna trojka Bjelice u pobedi Minesote, a NBA svet je oduševljen ludačkom partijom Dejvisa! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 10.Jan.2017, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samo jedna trojka Bjelice u pobedi Minesote, a NBA svet je oduševljen ludačkom partijom Dejvisa! (VIDEO)

U pobedi Minesote nad Dalasom 101:92, srpski košarkaš Nemanja Bjelica imao je prilično skroman učinak  za 29 minuta na parketu - tri poena, dve asistencije, pet skokova, jednu ukradenu loptu, a skupio je pet ličnih grešaka.

Vulvse je do tek 12. pobede u sezone vodio Tauns sa uz 34 poena i 11 skokova. U gostujućoj ekipi su se najviše istakli Barns sa 30 i Novicki sa 26 poena.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<

Kad igra Okahoma, svu pažnju pokupi Rasel Vestbruk, koji je briljirao i u pobedi svoje ekipe protiv Čikaga 109:94.

Bulsi ni u jednom momentu nisu vodili na meču, niti da uvedu nekakvu rezultatsku neizvesnost, a jedino su uspeli da smanje maksimalni zaostatak od 25 poena.

Adams se istakao sa 22 poena, dok je Vesbruku falio jedan skok da bi upisao novi tripl-dabl u sezoni - imao je 21 poen i 14 asistencija.

Na drugoj strani se istakao Dvejn Vejd sa ubacio 22 poena.



U Njujorku su Niksi izgubili od Nju Orelansa 110:96. Goste je na sjajan način predvodio Entoni Dejvis sa čak 40 poena i 18 skokova.



Rezultati

Njujork - Nju Orleans 96:110

Čikago - Oklahoma 94:109

Minesota - Dalas 101:92

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NBA: Bjelica za pola sata tri poena, veče Entonija Dejvisa u ‘Medison skver gardenu‘ (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 10.Jan.2017

Noćas su pobede u NBA ostvarili Timbervulfsi, Pelikani i Tanderi.. U meču dve ekipe sa identičnim učinkom (11-26) Minesota je porazila Dalas rezultatom 101:92. Gosti iz Dalasa su samo na početku, u par uvodnih minuta, imali prednost, koju je preuzela Minesota i sačuvala do kraja utakmice. Tauns...

Nastavak na HotSport.rs...

Obrvu samo ovako možeš zaustaviti (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 10.Jan.2017

Entoni Dejvis povredio kuk nakon divljačkog nasrtaja Kajla Okvina..Entoni Dejvis je trenutno najdominantniji centar u NBA, i kada ga "hoće" i kada ne, sposoban je da zatrpa protivnički mrežu do vrha...Tako je bilo i sinoć kada je 23-godišnji centar Nju Orleans Pelikansa protiv Niksa  za samo 29...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.