Sakramento povlači dres Predraga Stojakovića

Izvor: Press, 16.Sep.2014, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sakramento povlači dres Predraga Stojakovića

Američki NBA ligaš Sakramento Kings objavio je da će povući dres sa brojem 16, kojeg je nosio nekadašnji član tog kluba, srpski košarkaš Predrag Stojaković.
Član nacionalne reprezentacije koja je 2002. u Indijanapolisu osvojila titulu prvaka sveta, sa velikim uspehom je nastupao za Sakramento punih osam sezona i bio jedan od vodećih igrača.
Jedan od najboljih šutera u istoriji >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << NBA kasnije je igrao za Indijanu, Nju Orleans, Toronto i Dalas.

Stojaković je drugi srpski košarkaš kome je neki NBA klub povukao dres iz upotrebe.
Prethodno je upravo Sakramento Kings 2009. godine povukao dres sa brojem 21, kojeg je nosio Vlade Divac, Stojakovićev saigrač iz vremena najuspešnijeg perioda kluba iz Kalifornije.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.