Izvor: HotSport.rs, 24.Okt.2016, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPARTANSKE PRIPREME: Bobi Marjanović se na sjajan način sprema za narednu sezonu (FOTO)

Bobana Marjanovića očekuje početak nove NBA sezone, a da se za nju sprema i više nego ozbiljno pokazuju fotografije koje je na instagram okačila njegova supruga.
Na njima možete videti Marjanovića kako uživa sa svoja dva sina i suprugom na izletu.
 
A photo posted by Milica Marjanovic (@mrsbobi) on Oct 23, 2016 at 6:09pm PDT


 
A photo posted by Milica Marjanovic (@mrsbobi) on Oct 23, 2016 at 4:31pm PDT

Nema sumnje >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << da će ovo biti jedna od najvažnijih sezona za karijeru ovog sjajnog košarkaša, i svakako raduje to što u nju ulazi, po svemu sudeći, i više nego pozitivno raspoložen.
Prvi susret u novom timu Marjanović bi trebalo da odigra protiv Toronto Reptorsa, u četvrtak od 1:30 časova posle ponoći.
 
The post SPARTANSKE PRIPREME: Bobi Marjanović se na sjajan način sprema za narednu sezonu (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.