Pometnja u Teksasu - Pol stiže kod Hardena!

Izvor: Mondo, 28.Jun.2017, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pometnja u Teksasu - Pol stiže kod Hardena!

Hjuston će u narednoj sezoni imati jedan od najboljih bekovskih tandema lige. Ukoliko "kliknu" Džejms Harden i Kris Pol...

Veliki trejd u NBA ligi!

Najobavešteniji košarkaški novinar Adrijan Vojnarovski ove srede obradovao je navijače Hjustona vestima u vezi sa Krisom Polom, igračem koji je obavestio dosadašnji klub, LA Kliperse, da će "izaći" iz ugovora sa njima godinu dana pre isteka...

Klipersi su, prema navodima ovog novinara, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << potom obavestili Pola da žele da ga trejduju, a sve je brzo dogovoreno sa Hjustonom koji dobija iskusnog plejmejkera, a u suprotnom smeru će otići Patrik Beverli, Sem Deker, Lu Vilijams i pik prve runde drafta 2018. godine!

Hjuston, koji je prošle sezone eliminisan u polufinalu zapadne konferencije od San Antonija, tako dobija moćnu bekovsku liniju, ali i manje opcija sa klupe.

Još jedan igrač Klipersa je ovog leta postao "slobodan agent", u pitanju je Blejk Grifin, ali se pretpostavlja da će ga tim iz Los Anđelesa zadržati maksimalnim ugovorom.

Kris Pol ima 32 godine i u ligu je stigao 2005. kada ga je kao četvrtog pika izabrao Nju Orleans. Igrao je za njih do 2011. kada je stigao u Kliperse, a do sada je devet puta biran za Ol-star utakmice, poslednji put pretprošle sezone.

Imao je problema sa povredama prošle sezone koju je završio sa statistikom 18.1 poen i 9.2 skokova, uz 5 asistencija, a za njega se ovog leta ozbiljno raspitivao i San Antonio.
Pogledaj vesti o: NBA,   Košarka

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Hjustonu dosta Voriorsa: Kris Pol u Rokitsima

Izvor: N1 televizija, 28.Jun.2017

Jedan od najboljih plejmejkera u modernoj istoriji košarke Kris Pol promeniće klub u predstojećoj sezoni – pojačaće ekipu Hjuston Rokitsa, javlja ugledni američki novinar Adrijan Vojnarovski. Put Los Anđelesa ići će Patrik Beverli, Lu Vilijams, Sem Deker i pik prve runde sa drafta naredne...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.