Pol Pirs u Bostonu

Izvor: MozzartSport.com, 18.Jul.2017, 08:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pol Pirs u Bostonu

I tu će završiti karijeru

Boston Seltiksi su ozvaničili da su potpisali ugovor sa desetostrukim učesnikom NBA Ol Stara i čovekom koji 19 godina igra u NBA ligi Polom Pirsom. Tako su mu omogućili da se penzioniše u ekipi u kojoj je proveo 15 sezona.

"Počastvovani smo što je Pol odabrao da se penzioniše u dresu Seltiksa. On je jedan od >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << najboljih u istoriji naše franšize, i na terenu i van njega".

Sam Pirs nije imao dilemu kako želi da završi avanturu zvanu igračka karijera.

"Organizacija i ovaj grad su me napravili tako da nisam imao dilemu niti sam mogao da zamislim da ću karijeru završiti na drugačiji način. Ja sam deo Seltiksa za ceo život", rekao je Pirs.

Sa čuvenom franšizom osvojio je titulu 2008. i bio proglašen za najkorisnijeg igrača finalne serije protiv Lejkersa.

Prethodne dve sezone nosio je dres Los Anđeles Klipersa.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.