Počelo plej-of ludilo u Španiji: Barsa oduvala Huventud, Nedovićevo NBA zakucavanje (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 28.Maj.2015, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počelo plej-of ludilo u Španiji: Barsa oduvala Huventud, Nedovićevo NBA zakucavanje (VIDEO)

Valensija, Unikaha i Barselona poveli sa 1:0 posle prvih mečeva četvrtfinala

Počele su četvrtfinalne serije u Španiji, a najveći posao odradila je Valensija koja je napravila „brejk“ u Bilbau pobedom od 75:91. Ubedljivo najlepši potez, ne samo te utakmice, već celog kola je neverovatno zakucavanje Nemanje Nedovića. On je prvo uzeo loptu u odbrani, a zatim istrčao kontru i snažno zakucao. Vladimir Lučić postigao je tri poena za Valensiju, dok Danilo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Anđušić nije ulazio u igru.

Unikaha je zadala prvu udarac u seriji protiv Laboral Kuće. Tim iz Malage je pobedio možda i lakše nego što se očekivalo. Stefan Marković je nastupio za Zelene, i postigao tri poena. Laboral Kuća je u poslednjoj četvrtini uspela da uhvati priključak, spustila Unikahu na osam poena, ali nije imala snage za preokret. U domaćem timu najefikasniji je bio Džejson Grejndžer koji je postigao 11 poena, a Mindaugas Kuzminskas je zaslužan za možda i najlepši potez meča.



Barselona je očekivano razbila Huventud! Semafor je na kraju meča pokazivao 77:55. Balugrana je svojom prepoznatljivom igrom i tempom lomila protivnika, a gosti nisu uspeli da isprate fantastičan ritam domaćina. Ante Tomić je dominirao pod obručima i ubacio 14 poena, Džastin Doelman je dodao dva manje, dok je Tomaš Sartoranski odigrao sasvim solidan meč i ubacio deset poena. Kod gostiju se najviše istakao Demond Malet sa 13 ubačenih poena.

Kako je igra Barse bila tečna, najbolje se vidi u ovoj akciji Uertasa i Doelmana.



Španija, plej-of, četvrtfinale:

Četvrtak:

Bilbao – Valensija 75:91 (22:21, 16:25, 22:19, 15:26)

Unikaha – Laboral Kuća 69:55 (18:11, 21:15,22:9, 8:20)

Barselona – Huventud 77:55 (23:10, 19:11, 20:20,15:14)

Petak:

21:00 Real Madrid – Gran Kanarija

(FOTO: Screenshot/Youtube)
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.