POVRATAK ŠAMPIONA! “Povređeni” Kari dominirao, Oklahoma propustila meč loptu (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 27.Maj.2016, 07:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POVRATAK ŠAMPIONA! “Povređeni” Kari dominirao, Oklahoma propustila meč loptu (VIDEO)

Živ je šampion! Golden Stejt je uspeo da se povrati iz nokdauna u NBA finalnoj seriji plej-ofa Zapada i smanji prednost Oklahome Siti na 3:2, zahvaljujući većoj srčanosti u izuzetnoj borbi u petoj utakmici - 120:111.

Znali su Oklandu da "ratnicima" treba i te kakav podstrek jer su bili pred eliminacijom. Serija se sada seli u Oklahomu

- Ne idemo kući, ne idemo kući - vikao je na kraju meča Stef Kari, koji je bio i najzaslužniji za trijumf.

Sve je bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << rešeno u poslednjoj četvrtini, kada u domaći počeli da grade prednost od 6-7 poena, da bi Durent sasekao trojkom. Kari je momentalno odgovorio na isti način, a u ključnim napadima Durenta odigrao je fantastičnu odbranu.

O Kariju se pričalo da ga muče članak, koleno i lakat, a on je na sve to odgovorio sa 31 poenom, sedam skokova i šest asistencija. Fantastičnu podršku je imao od Kleja Tompsona koji je ubacio 27 poena. Bogut je dodao 15, Spejts 14 i Grin 11 poena.

Oklahoma je bila sve samo ne naoštrena da već na gostujućem terenu završi posao. Kevin Durent je sinoć bio kao tornado sa svojih 40 poena i po sedam skokova i asistencija, dok je Rasel Vestbruk prtio sa 31 poenom. Istakao se i Ibaka sa 13 poena, odnosno Morou sa deset.

Foto: AP/Tanjug



(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kari i Tompson neće kući, šampion ostao u životu!

Izvor: B92, 27.Maj.2016

Golden Stejt Voriorsi smanjili su na 3-2 u pobeda u finalu zapadne konferencije NBA lige, pošto su savladali Oklahoma Siti Tandere u petom meču – 120:111...Aktuelni šampion izbegao je eliminaciju, ali će sada morati da uradi isto i trijumfuje za dva dana u Oklahomi ukoliko ne želi da siđe sa...

Nastavak na B92...

(VIDEO) ŠAMPION SE IZVUKAO: Oklahoma propustila prvu meč loptu, Kari doneo pobedu Golden Stejtu

Izvor: Kurir, 27.Maj.2016

...Aktuelni šampion NBA lige smanjio je vođstvo Oklahome na 3:2 u seriji, koja se igra na četiri pobede..Voriorsi, koji se i dalje nalaze nadomak ispadanja, kontrolisali su rezultat i na kraju i pored €œtesne€ četvrte deonice stigli do trijumfa..Autor: Kurir sport,Foto: AP

Nastavak na Kurir...

Kari: Mogućnost eliminacije najveći motiv

Izvor: Danas, 27.Maj.2016

Golden Stejt je povukao nogu sa litice na kojoj se našao posle dva vezana poraza u finalu Zapada. Peti meč bio je prvi za zvaničnog šampiona iz kategorije presudnih po pitanju plasmana u veliko finale. Pred domaćim navijačima u Orakl areni, koji su napravili ambijent nalik fudbalskim utakmicama,...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.