Odigrana je prva NBA utakmica u Africi (video)

Izvor: MVP.rs, 01.Avg.2015, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odigrana je prva NBA utakmica u Africi (video)

Tim sveta je savladao afričku selekciju.

U subotu, 1. avgusta, je ispisana još jedna stranica u istoriji NBA lige. Veliki broj zvezda najjače lige na svetu gostovao je u Johanesburgu, gde je odigrana prva NBA utakmica na tlu Afrike. Tim sveta je slavio sa 101:97 nad ekipom Afrike.

Najbolji kod pobednika bio je Bredli Bil sa 18 poena, dok je Kris Pol upisao 12. U poraženom timu se istakao >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << Janis Adetokunbo sa 22 poena, a Luol Deng je završio sa 20.

Ipak, zvezde večeri su bili Hakim Olajdžuvon (52) i Dikembe Mutombo (49). Centri koji su odavno u penziji zaigrali su na ovom meču, a na oduševljene prisutnih Olajdžuvon je uspešno izveo svoj "drim šejk".

(foto: NBA)

Nastavak na MVP.rs...






Povezane vesti

NBA spektakl u Johanesburgu

Izvor: RTS, 02.Avg.2015, 09:32

U subotu se u Johanesburgu odigrala prva NBA utakmica na afričkom kontinentu. Tim sveta je slavio sa 101:97 nad ekipom Afrike. . .Ispisana se još jedna stranica u istoriji NBA lige. Veliki broj zvezda najjače lige na svetu...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.